Apenpokken??!!
Door: Lisanne
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
19 December 2007 | Nederland, Amsterdam
Dushi's, het is weer tijd voor een klein verhaaltje...
Ik zit thuis op een woensdag ochtend om half 11... Hoe is dat mogelijk? Normaal zou ik natuurlijk op mijn werk zijn!
Maar goed, dit is mogelijk als ze je even niet meer willen zien op werk...
Waaarom?
Omdat Lisanne is besmet met de "Apenpokken"!!
Ik had zo'n raar plekje onder mn oksel..ik dacht dat het misschien een scheerfoutje was ofzo, maar het ging echt irriteren en 't werd groter... Iedereen zei dat ik even naar de dokter moest gaan, maar ik wou t nog even aan kijken! Maandagochtend liet ik 't een collgega zien en die zei ook dat het misschien wel slim was om even naar de dokter te gaan aangezien het er al een paar dagen zat.. Oke, ik dus naar de dokter, een uur gewacht ongeveer in de wachtkamer! Eindelijk geholpen en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Hij zag het gelijk, "apenpokken". Verder deed hij erg nuchter en hij zei dat ik een zalfje 2 x per dag moest smeren. OLok wel dat het besmettelijk was, maar alleen als ik mensen ging omhelzen enz. (Had ik die vorige avond bijna alleen maar gedaan..maar dat kon ik natuurlijk ook niet weten! :S)
Ik was er ook vroeg bij dus hoefde nog niet gelijk aan de antibiotica.. nou klonk dus niet heel ernstig allemaal!
Rij naar de botica, haal mn recepten op en kom terug op mn werk...
Collega's vragen nog hoe het was, dus ik beetje uitleggen maar had nog geen naam genoemd, totdat mijn collega vroeg wat het was. Ik was de naam alweer vergeten dus ik zei "Iets met apen..."
Collega; "APENPOKKEN?????" Ik; "Ja, zou best kunnen..."
Gelijk rennen m'n 2 collegaatjes naar andere hoeken van t kantoor... en ik moest naar huis! HAHA 5 minuten geleden had ik het ook al hoor...toen zijn jullie ook niet doodgegaan!
Beetje overreacting natuurlijk, maar ik moest wel serieus naar huis... Dus hier zit ik dan, al 3 dagen vrij en verder voel ik me helemaal goed! Lekker strand.. en bij andere mensen kom ik gewoon in de buurt hoor! Heb zelfs alweer geknuffeld! haha knuffelen doen we veel hier ;) Grapje!
Ik belde vannochtend dus mn werk of ik weer mocht komen omdat ik wel het idee heb dat het zalfje aanslaat...en toen zei ze dat ik nog maar even lekker thuis moest blijven totdat de bedrijfsdokter er naar had gekeken! Bizar verhaal he? Nou, ik lig dus zometeen met m'n apenpokken op het strand!
Als het morgen niet weer wat minder is geworden ga ik misschien nog wel even langs de dokter..
Verder heb ik gister beetje klotedag gehad...2 meiden met wie is hier erg veel om ging heb ik op 't vliegtuig gezet gister! :( Veel gejank en een half uur afscheid nemen nog voordat ze naar boven liepen.. Ga ze erg missen hier! En veel geknuffel en omhelzngen met mn apenpokken...Zullen ze blij mee zijn in Nederland! ;)
Als je wilt weten over wie ik het heb... Char, die blonde chick met wie ik op heeeel veel foto's sta! Gek wijf, samen met bren waren wij drietjes de Partysquad, overal, op elk feestje aanwezig en altijd super met z'n 3en! Roos, waar ik al om moet lachen als ze gaat praten! Meisje met die blonde lange mooi krullen..staat ook op redelijk wat foto's volgens mij!
2 topmeiden die nu weg zijn...(zusjes) iedereen kende char en roos wel! Altijd duidelijk aanwezig! :) Heel raar dat hun huisje nu leeg is en ik niet even char op kan bellen waar ze nu weer uithangt!
In nederland zullen zetten we de partysquad gewoon door!! :)
Het is nu december... en ik heb totaal geen kerstgevoel!! Kerstliedjes, kerstbomen, lichtjes, het past hier totaal niet!! Ik wil een witte kerst, kou en kerstliedjes horen als ik voor de openhaard zit.. dat is meer kerst voor mij, met familie en vrienden, dikke winterjassen aan..door de sneeuw! Nee, het is hier echt geen kerst voor mij! Ga wel uiteten enz, kerstdinetjes maar voor de rest zal ik kerst een beetje overslaan voor mijn gevoel!
Oud en nieuw word natuurlijk wel helemaal super hier! Donderdag is er al een hele grote vuurwerk show waar heel Curacao ongeveer heen gaat, op sea aquarium beach, de hele kustlijn staat dat vol met mensen en die show schijnt echt super te zijn! Uiteraard gaan wij hier ook heen! Vanavond is er een kerst diner, die ga ik al missen want ik heb een feestje van mn collega! Bren gaat met me mee daarheen en daarna gaan we lekker eten bij 2 andere meiden en dan.. Zanta ladiesnight, zoals elke woensdagavond!
Vrijdag komt Dj Chuckie hier draaien, samen met MC Gee! Op 't strand, heb ik heeeel veel zin in! En verder hoop ik nu toch echt op een weekend MOOI WEER, want de afgelopen 2 weekenden waren niet echt denderend... Gelukkig heb ik nu doordeweeks vrij! ;) Bruin vanmiddag wel weer even bij, want het is er bijna allemaal af! Voor curacao begrippen dan, in nederland ben ik waarschijnlijk neger tussen jullie witte huidjes!
Ohja...vorig weekend was trouwens wel echt super super! Vrijdag eerst hele avond gedanst in Asia de Cuba, een hele leuke tent! Daarna nog even naar Zanta, waar we pas om half 2 waren... super leuke avond! Zaterdag vroeg op want we gingen met heel veel meiden FunBugs rijden! 3 uur lang crossen door de modder en offroad! Helemaal vies geworden natuurlijk maar was echt super! Daarna doorgereden naar 't strand en me daar gwassen in zee...hele leuke foto's gemaakt van ons in zee met kerstmutsen op! Super foto's! Daarna snel naar huis, eten naar naar de film... "Alles is liefde" Wat een geweldige film! Deze film wil ik nog wel een keer zien! Echt helemaal mijn film...
Daarna feestje in Ronnie zijn nieuwe penthouse, heel leuk huis! Daarna nog even naar Mambo, echt een topdag!
Zondag helaas kutweer..maar laatste zondag van char en roos dus om half 4 toch naar het strand gereden en happy hour wijn gedronken bij mambo! Vervolgens een hele leuke Wet&Wild 's avonds! Lag er weer erg laat in voor de zondag... Veel foto's gemaakt, zal ik allemaal op mn hyves weer zetten want hier kan ik er niet zoveel plaatsen!
Hebben jullie mijn geweldige limousine trouwens al gezien? er staat eindelijk een foto op mijn hyves! Ook van de tijd dat mam hier was, en van de tijd dat mam,pap en jel hier waren...
Maandagavond hadden we een afscheidsbbq van char en roos! Ze moeten wel een erg goed immuunsysteem hebben als ze nu geen apenpokken hebben...
Was een hele leuke avond! Echt iedereen was er, heel erg druk maar heel erg leuk! Rose vloeide rijkelijk, en daarna ook de BAco maar dat maakte het alleen maar leuker! ;) En dat voor een maandagavond...gelukkig was ik dinsdag toch weer vrij! (was ik sowieso al omdat ik vrij had gevraagd)
En nu, een uur later, is het weer weer wat minder geworden.. dus ik ga nu doucheen en ik hoop dat het zo weer opentrekt want ik wil nu echt weer even een lekker zonnig dagje!
Sorry, het is weer een erg lang verhaal geworden volgens mij..maar als ik eenmaal begin!
Ben wel erg benieuwd naar al jullie kerstverhalen...dus blijf me maar gewoon op de hoogte houden!!
Eind januari ben ik er weer, denk ongeveer 25 of 26.. nog steeds geen ticket geboekt, maar ik laat jullie er datum nog wel weten!
5 januari komt Ann-marie deze kant op! :) Ze neemt mijn stage hier over! Ze begint 1 februari ofzo, maar ze komt me alvast even opzoeken en daarna gaat ze naar Costa Rica (zoiets toch annie?) en dan komt ze weer terug! Ook heel veel zin in!
En eind januari is het wel mooi geweest denk ik... op een gegeven moment is het mooi geweest hier denk ik, nu nog niet, maar je merkt gewoon dat alles zich herhaald hier, maar goed het is ook een eiland! Je gaat steeds weer naar dezelde plekken..erg leuk maar denk dat dat wel gaat vervelen op een gegeven moment! Eerst nog maar even ervan genieten want nu verveeld het nog niet!!
Wow,ik ben dus alweer door gaan praten... Nu ga ik echt stoppen!
Dikke sunchi! (kus)
Lisanne
Maar goed, dit is mogelijk als ze je even niet meer willen zien op werk...
Waaarom?
Omdat Lisanne is besmet met de "Apenpokken"!!
Rij naar de botica, haal mn recepten op en kom terug op mn werk...
Collega; "APENPOKKEN?????" Ik; "Ja, zou best kunnen..."
In nederland zullen zetten we de partysquad gewoon door!! :)
Wow,ik ben dus alweer door gaan praten... Nu ga ik echt stoppen!
Dikke sunchi! (kus)
Lisanne
19 December 2007 - 15:48
Fennie:
Lies, apenpokken dat kan ook alleen jou overkomen :D Hopelijk trekt het snel weg!
Ik heb je vorige week een heeeele lange mail gestuurd, die moet je maar rustig doorlezen :)
Je verhalen klinken zo heerlijk! En je auto is echt zo gaaf!
Wees maar gerust, het is hier ook geen witte kerst hoor. Wel heel koud!! Zaterdag komt mijn lieve zus even naar NL om kerst te vieren, heel gezellig! Dus die ga ik dan even van schiphol ophalen :) Voor de rest ben ik van plan om heel veel te eten en uit te rusten hihi..
Spreek je snel weer liefie! Dikke kussen van mij (L) -
19 December 2007 - 16:12
Jelle:
Die pokken is het bewijs dat we bij elkaar horen schatje......Ik een tropische worm in mn lichaam uit Thailand, jij Apenpokken...! Ben trots op je dat ook jij zo open staat voor tropische ziektes!!
Love You!
KUS -
19 December 2007 - 16:22
Oma En Opa:
Leuke mail gelezen. Wensen je heel gezellige dagen en gauw genezen van
de pokken.
Nog een fijne tijd, tot in Holland. -
19 December 2007 - 16:27
Brenn:
lekkere chick van me !
wow wat ben jij goed bezig.. vet lang verhaal hopi bon dush!
Ik corrigeer we waren pas om half3 in zanta hahaha..
Vanavond wordt gezellig!!
(L)U -
19 December 2007 - 16:33
Mam:
Lieve schat
Wat een heerlijk verhaal toch weer.
Geniet met volle teugen van je laatste weekjes. Ik vind het niet erg hoor dat je weer gezellig thuis komt. Kun je eindelijk ook ons prachtige huis bewonderen.
Lief ik hou van je, kuzzz mam -
19 December 2007 - 17:11
Suus:
Lis! Goed weer wat van je te horen! Wat een verhaal zeg..die apenpokken..echt weer iets voor jou..hahaha! Super dat Annie binnenkort naar je toekomt, al is het al wel heel snel zeg!! Soort wisseling van de wacht.. Meis, geniet nog lekker de komende weken..met die verveling zal het wel meevallen. Ik wens je alvast super kerstdagen (zal wel raar zijn daar!) en een knallend oud& nieuw natuurlijk!
Dikke kus en een knuffel op afstand! (dat kan toch wel he?!!;)) -
25 December 2007 - 21:56
4x Terp:
Vrolijke Kerstmis! een soort alternatieve Kerst daar voor jou met veel glim glim versierselen en inmiddels zonder apenpokken??? Geniet nog maar ff riant van het 'vrije' leven, de zon, het strand en al die gezellige mensen en adressen....oh ja en vergeet het werk niet! Je nieuwe thuis is wel echt een super reden om terug te komen; het is allemachtig prachtig ... en dat is natuurlijk zeker niet de enige reden..... lfs en grz! -
27 December 2007 - 19:47
Cin:
he Chick, haha kneus en de apenpokken! die houden we derin! kerst hier was lkkr rustig en je weet die hele decembermaand kan mij gestolen worden! maar goed hier hobbeld alles lekker verder! heb zin je snel te zien! dikke kus en genietse!
kerst knuffel van de kerstgirl die het heelijk vind dat het pas over het een jaar weer kerstig is!